POLÍTICA DE QUALITAT, MEDI AMBIENT I PRL.

Clanser, SA ofereix als seus clients el manteniment de neteja de les seves instal·lacions, comprometent-se a prestar un servei excel·lent atenent específicament les necessitats del client. Per a això s'ha desenvolupat un sistema de gestió integrant la qualitat, el medi ambient i la seguretat i salut en el treball, basat en les normatives UNE-EN ISO 9001: 2015; UNE-EN ISO 14001: 2015 I OHSAS 18001: 2007, respectivament. La present Política es considera marc de referència per establir i revisar els objectius de del Sistema de Gestió Integrat.

Clanser, SA declara les següents premisses com a referents de la seva activitat:

  • Oferir sempre el servei i l'atenció als requeriments dels nostres clients, minimitzar en el possible l'impacte del nostre treball sobre el medi ambient i aconseguir les millors condicions de treball per als nostres treballadors, respectant sempre aquells requisits legals existents al respecte, com a mitjà principal per aconseguir la plena satisfacció dels clients.
  • Treballar sota l'estricte compliment de tota la legislació aplicable i la que l'organització subscrigui així com altres requisits imposats en matèria de seguretat i salut laboral i mediambiental.
  • Establir un compromís de prevenció de la contaminació i la minimització dels residus.
  • Mantenir una comunicació permanent entre empleats, clients i organismes públics sobre la Qualitat, el Medi Ambient i la SST en el desenvolupament de les activitats del nostre àmbit.
  • Personalitzar els serveis enfocant la qualitat com a concepte fonamental de millora contínua dels nostres processos.
  • Aconseguir la participació, el compromís i l'entusiasme de cada empleat de la nostra companyia. 

La Direcció de Clanser, SA lidera el compromís adquirit amb la Qualitat, el Medi Ambient i la SST, proporcionant els recursos necessaris per aconseguir la seva finalitat, considerant com a fonamental per a l'èxit de l'organització, el seu respecte i aplicació per part de tots els seus col·laboradors . La present política es revisa i manté al dia comunicant-la a tots els seus empleats o personal que treballi en nom d'ella i està oberta a tota sol·licitud pública

En Lleida, 21 de febrer de 2018

Clanser SA · Lleida  973 184 313 · Tarragona 977 557 117 · Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Política de qualitat